Лидерът на партия Воля Веселин Марешки нападна остро Обединените патриоти

...
Лидерът на партия Воля Веселин Марешки нападна остро Обединените патриоти
Коментари Харесай

Марешки с остра атака към патриотите. Нарече ги обединен провал, а Каракачанов - най-измамният политик и Троянски кон на ДПС

Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки атакува остро Обединените патриоти и най-много Красимир Каракачанов.

" Ние считаме да осъществяваме нашите хрумвания в Народното събрание, за да помогнем на всички българи да живеят по-добре. 30 години слушаме по какъв начин регистрират голяма активност, по какъв начин всеки е приключил всичко, мандатът бил сполучлив, а в това време хората живеят зле. Ние имаме най-малката партия, опозоционна, значимата ни работа е да осветляваме лъжливите схеми. Най-големият проблем е изхарчването на над 10 милиарда за няколко самолета. Това обрича хората на апетит и бедност десетки генерации напред. С тези пари България би се трансформирала в парадайс. Нека си харчат и да си крадат, само че да изхарчат просто тези пари в интерес на народа. Дори долните равнища в армията ще кажат " Защо са ни тези самолети като не можем да ги използваме ", сподели той.

" Предричам най-малко още един мандат на ГЕРБ. Тази коалиция " Обединени патриоти " бързо стана " Опитомени патриоти ", а към този момент стана " Обединен неуспех ". Проваът ще бъде трансфериран на тях в края на мандата и ще бъдат пометени от хората. Те сами си го споделят. Един народен представител от една от групите сподели: " Ние станахме единен неуспех ". Инстинктът им за самозапазване ги кара да трансферират неуспехите си към съдружния сътрудник. В момента " калинките " са заменени със " султанки ", сподели Марешки.

Варненският политик стигна и по-далеч в думите си: " Разпад на дребната коалиция може да се случи. Всяка от партиите там е обвързвана с няко. " Атака " е до премиера, НФСБ е до Цветан Цветанов, а Вътрешна македонска революционна организация е до Карадайъ. На процедура ръководят ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ходят по гърбовете на хората. На гърба на Бареков блеснаха и влязоха в европарламента, в този момент ще потънат Волен Сидеров и Валери Симеонов, по-късно ще потопят и ГЕРБ. На процедура Вътрешна македонска революционна организация е Троянския кон на Движение за права и свободи вътре в обединението и по този начин те вземат участие в ръководството ".

Той разкри още, че партия Воля не взе участие в никакви далавери, защото са свободни и горди хора. " Ние сме единствените разнообразни от началото на прехода до момента. Колкото повече почтени и честни хора, толкоз по-добре. Нашата роля е да изобличаваме политическите далавери. Ще изоблича и Каракачанов, няма да го оставя на мира. Красимир Каракачанов е най-големият политически лъжец. В програмата му нямаше разноски за самолети, а за пенсионери, за служители на реда на село. Тези неща ги не помниха доста бързо ", съобщи зам.-председателят на Народното събрание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР