Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов отправи днес пред журналисти

...
Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов отправи днес пред журналисти
Коментари Харесай

Костадинов за носенето на маски: Този тип мерки са противоконституционни

Лидерът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов насочи през днешния ден пред публицисти във Варна апел към българите да не съблюдават налаганите противоепидемични условия и да не поставят маски. Обръщението му бе в частност към жителите на крайморския град, където от на следващия ден носенето на маски в закрити пространства и градския превоз още веднъж става наложително. Този вид ограничения са противоконституционни, уточни Костадинов. Той добави, че партията ще популяризира директива по какъв начин да работят хората, на които може да бъдат формирани актове за неспазване на ограниченията, и да апелират в административните съдилища. „ Три пъти съм глобяван и всякога глобите падаха в съда, тъй като за противозаконни “, изясни Костадинов. Той сподели още, че партията може да излезе и на митинги, в случай че акциите против психическото здраве на българите продължат.

За идните предварителни парламентарни избори Костадинов уточни, че вотът за „ Възраждане “ в действителност ще бъде избор за здравия разсъдък. По думите му партията ще бъде първа политическа мощ. Според Костадинов държавното управление на Кирил Петков е нанесло тотална вреда на страната и съвсем я е докарало до нова национална злополука.

Прогнозата на водача на „ Възраждане “ беше, че изборната интензивност надали ще надвиши 40 %, осведоми Българска телеграфна агенция. Той посочи, че не чака мощно фрагментиран парламент и отхвърли концепцията, че в него още веднъж ще влязат доста обединения. Костадинов добави, че задачата на партията ще бъде да не се позволяват операции на вота и по тази причина тя ще има свои представители във всички 12 500 секционни комисии в страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР