Лидерът на партия Български възход“ Стефан Янев заяви пред бТВ,

...
Лидерът на партия Български възход“ Стефан Янев заяви пред бТВ,
Коментари Харесай

Стефан Янев: Можем да дадем оръжие на Украйна, ако получим ново от съюзниците

Лидерът на партия „ Български напредък “ Стефан Янев съобщи пред бТВ, че поддържа концепцията България да даде на Украйна оръжия от запасите на българската войска при изискване, че те бъдат сменени бързо от съдружниците ни със модерни западни въоръжения.    

„ Големият въпрос е, че не съм чул да са водени такива диалози “, уточни Янев.  

Той счита, че страната ни може непосредствено да изнася муниции за Украйна, вместо това да става посредством медиатори.

Янев съобщи, че партия „ Български напредък “ не е влезнала в борба с никоя политическа мощ, тъй като в този момент страната ни се нуждае от разговор. Имало е обаче хора, които са го съветвали партията да дефинира като зложелател политическа мощ, която да нападна в акцията.      

 „ Аз през цялото време отказвах, получих упреци, че от това ни е понижен резултатът. Но имах поради, че ще пристигна моментът, когато би трябвало да се води разговор. “ – разяснява Янев.

„ Тези партии са изпратени в Народното събрание от българския  народ “, добави той.    

По думите му, в случай че диалогът е градивен, с всеки може да се намерят допирни точки.  

В отговор на подозрения от средите на Демократична България дали зад БВ не стоят бизнес ползи, той разяснява, че няма такива и това елементарно може да се види, в случай че се сравнят изборните акции. Янев акцентира, че тази на БВ е най-евтината.  

„ Тези партии да си напомнят какви са им докладите за последните четири изборни акции и да се запитат техните пари от кое място са “, означи Янев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР