Лидерът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски не вярва, че премиерът

...
Лидерът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски не вярва, че премиерът
Коментари Харесай

Мицкоски: Френското предложение е предварително договорено с РСМ

Лидерът на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски не има вяра, че министър председателят Димитър Ковачевски в Брюксел ще каже " не " на френското предложение, тъй като, както той сподели, СДСМ и държавното управление са били осведомени с предлагането доста по-рано.

„ Нека не се лъжем, че предлагането не е авансово в съгласие. Това предложение не би могло да стигне дотук, в случай че не беше авансово контрактувано “, сподели Мицкоски при снощното посещение по телевизия Алфа.

Според него френското предложение не значи начало на договаряния за страната, а други осъществявания от страната на българските претенции.

„ Тази преговорна рамка, която ни се предлага и която е част от това предложение, не е начало на договарянията и това би трябвало да е ясно на жителите. Това е начало на договарянията за Албания, която няма такива хегемонични и идентични условия, които да извършва. Не можем да отваряме глави с това предложение, тъй като би трябвало да осъществим спомагателни условия “, сподели Мицкоски. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР