Лидерът на мнозинството в Камарата на представителите Стив Скализ обявява диагнозата рак на кръвта, в момента е подложен на лечение

...
Лидерът на мнозинството в Камарата на представителите Стив Скализ е
Коментари Харесай

Лидерът на мнозинството в Камарата на представителите Стив Скализ е диагностициран с „много лечим рак на кръвта“ и е започнал лечение, съобщи той във вторник.

„След няколко дни, в които не се чувствах като себе си през изминалата седмица, ми направиха кръвни изследвания. Резултатите разкриха някои нередности и след като преминах допълнителни тестове, бях диагностициран с мултиплен миелом, много лечим рак на кръвта“, каза Скализ в изявление.

„Сега започнах лечение, което ще продължи през следващите няколко месеца. Очаквам да работя през този период и възнамерявам да се върна във Вашингтон, като продължа работата си като лидер на мнозинството и служа на хората от Първия конгресен окръг на Луизиана.

Колегите депутати побързаха да изразят съчувствие в отговор на новината.

В изявление в туит, председателят на конференцията на Републиканската партия в Камарата на представителите Елиз Стефаник каза, че „няма по-силен боец“.

„Няма по-силен боец ​​от @SteveScalise. Стив е толкова твърд и мил, колкото и да е, и той е победил толкова много ненадминати шансове. Легендата от Луизиана е обичан от своите колеги и Америка и ние знаем, че той ще води следващата битка със същата решимост“, публикува Стефаник.

„Горди сме да подкрепяме Стив и семейството му, докато прегръщат силата и вярата си в това следващо предизвикателство“, добави тя.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР