Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин изпрати писмо на премиера

...
Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин изпрати писмо на премиера
Коментари Харесай

Корбин изпрати писмо на Мей с исканията на лейбъристите за Брекзит

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин изпрати писмо на премиера Тереза Мей с настояванията на опозицията за Брекзит . Корбин ще утвърди проекта на държавното управление за Брекзит, в случай че бъдат изпълнени настояванията на Лейбъристката партия, осведоми АП.
 Туск даде обещание „ особено място в ада” на поддръжниците на Брекзит
Туск даде обещание „ особено място в пъкъла ” на поддръжниците на Брекзит

Чудя се по какъв начин наподобява специфичното място в пъкъла за тези

В писмото Корбин още веднъж упорства за непрекъснато английско участие в митническия съюз на Европейски Съюз , което Мей неведнъж отхвърли.

Опозиционният политик акцентира, че министър председателят няма да завоюва поддръжката му единствено в случай че получи отстъпки от Европейски Съюз за противоречивия защитен механизъм за Ирландия.

Лейбъристът отбелязва, че желае придържане към разпоредбите на митническия съюз , обща митническа цена и съглашение за комерсиалната политика , което ще включва Англия да има думата при бъдещи търговски съглашения на Европейски Съюз.

Позицията на Корбин разочарова някои депутати от Лейбъристката партия , които се надяваха, че ще поддържа апел за втори референдум.
 Брекзитът се отсрочва за 24 май?
Брекзитът се отсрочва за 24 май?

Таен проект на английското държавно управление

Междувременно Мей дойде в Брюксел за диалози с ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск и ръководителя на Европейския парламент Антонио Таяни.

При идването си в централата на Европейската комисия Мей се натъкна на анти-Брекзит протестиращ.

The protestor who jumped in front of @theresa_may’s car as she arrived at the @EU_Commission is @MarkJohnstonLD pic.twitter.com/IuDASgmrDo
— Adam Fleming (@adamfleming) February 7, 2019
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР