Лидерът на ИТН Слави Трифонов заяви, че изходът от сегашната

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов заяви, че изходът от сегашната
Коментари Харесай

Слави Трифонов отново поиска референдум за президентска република

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов съобщи, че изходът от сегашната обстановка е президентска република.  

„ Като виждам какво се случва в българския парламент, някак си от единствено себе си взех решение да поема виновността за всичко това.
Ами, да, към този момент по този начин съм привикнал да съм отговорен, че някак си от вътрешната страна ме напъва възприятието да изкрещя: Аз съм отговорен! Заради мен Народното събрание буксува. Заради мен няма ръководител на Народното събрание. Защото запознат съм шоу и всичко, което гледате последните три дни по малкия екран е основано от мен, продуцирано от мен и написано от моите сценаристи. И поради мен ръководител на Народното събрание е Краси Радков…. извинете – Вежди Рашидов. “ – написа той в профила си във Facebook.

„ Обаче се оказа, че бъркам. Шокиран съм, само че този път не съм аз. Троянският кон се оказа кобила. С червен косъм. И жълтите павета с изключение на, че са криви, към този момент са и самотни. “ – продължава Трифонов.

„ Изходът е единствено един – референдум за президентска република. Вие сте суверенът и вие би трябвало да решите. Това зле скалъпено шоу ли желаете да гледате непрестанно или работещ, виновен и сръчен политически хайлайф? “ – споделя в умозаключение лидерът на Има Такъв Народ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР