Лидерът на Ислямска държава Абу Бакр ал Багдади е бил

...
Лидерът на Ислямска държава Абу Бакр ал Багдади е бил
Коментари Харесай

САЩ изглежда успя да убие лидера на Ислямска държава

Лидерът на " Ислямска страна " Абу Бакр ал Багдади е бил погубен след интервенция на американските специфични елементи, която е била утвърдена от Доналд Тръмп седмица по-рано, съобщи БГНЕС.
Американските военни са направили специфичната интервенция, целяща ликвидирането на Багдади, гласи информация на Newsweek.
Високопоставен чиновник на Пентагона и чиновник на армията на Съединени американски щати съобщи пред Newsweek, че Багдади е била цел на строго секретна интервенция в сирийската провинция Идлиб. Служителят на американската войска съобщи, че Багдади е погубен по време на нападението. Източникът на Пентагона добави, че ведомството има " огромна убеденост ", че главната цел, убита по време на нападението, е Багдади, само че че се организира по-нататъшна инспекция.
Провинция Идлиб понастоящем е следена от сирийските ислямистки милиции.
Операцията е била позволена откакто Съвместното командване за специфични интервенции е получило значима „ разследваща информация ”, защото целевото местонахождение е било под наблюдаване от известно време, се споделя в известието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР