Лидерът на Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифоновкоментира оттеглянето на

...
Лидерът на Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифоновкоментира оттеглянето на
Коментари Харесай

Слави Трифонов: След поредица от безумни обрати, отиваме на избори, гласувайте с разум

Лидерът на „ ИТН “ (ИТН) Слави Трифоновкоментира отдръпването на кандидатурата на Мария Габриел от ГЕРБ за министър-председател, като съобщи, че " след поредност от безумни, глупави и унизителни обрати, напълно вярно, отиваме на избори ".

" Следващият мандат ще отиде в в „ Продължаваме промяната - Демократична България “ (ПП-ДБ). Тях, изцяло разумно, никой няма да ги поддържа. Третият мандат, в който и да отиде - той ще го върне и по този начин, напълно вярно, отиваме на избори ", написа тойвъв Facebook.

Трифоновдопълни: " Да, има хора, на които това не им харесва, само че уважаеми другари това са хора, които се опасяват от избори, което напълно разумно значи, че сестрахуват от демокрацията ".

По думите му който и от тези хора да питате: „ за какво се опасява от избори “, той ще избълва един куп неистини, само че в действителност, той се опасява от резултата от тези избори, а в действителност - няма никакво значение дали се опасява или не се опасява, тъй като по този начин или другояче си отпътува ".

Лидерът на „ ИТН “добави, че " тази мъка завърши и, забележете, тя не беше обидна единствено за участниците, а беше най-много обидна за хората, които, с изключение на наблюдаващи, са и гласоподаватели ".

Той се обърна към българския народ, катозаяви: " Уважаеми хора, български жители, безусловно съм сигурен, че вие заслужавате почитание, признателност и най-много заслужавате напълно друга политическа класа, която в този момент се надявам да си изберете на идващите избори, добавя Слави Трифонов. " Гласувайте с разсъдък, бъдете умни, с цел да бъдете мощни. Вие сте на ход! ", допълниТрифонов.

Припомняме, че препоръчаната за министър-председател от ГЕРБ-СДСМария Габриел разгласи на конференция, че ще внесе писмо в Народното събрание, като съобщи. чеоттегля кандидатурата си за министър председател. От думите на Габриелстана известно, чеГЕРБ няма да взе участие в договаряния за втори мандат.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР