Лидерът на Хизбула Хасан Насрала разкри числеността на бойния клон

...
Лидерът на Хизбула Хасан Насрала разкри числеността на бойния клон
Коментари Харесай

Лидерът на „Хизбула“: Разполагаме със 100 000 обучени бойци

Лидерът на " Хизбула " Хасан Насрала разкри числеността на бойния клон на шиитската формация – „ 100 000 подготвени бойци “, както ги назова той.

Насрала акцентира, че бойците на „ Хизбула “ са подготвени да се бият в отбрана на ливанската земя, нефт и газ, които " се крадат пред очите на ливанците ", а не във вътрешни спорове. Насилието бележи основен " нов стадий " за групировката във връзка с метода, по който се оправя с вътрешните проблеми, прибавя той.
 Хизбула заплаши Израел с заличаване при война сред Съединени американски щати и Иран Хизбула заплаши Израел с заличаване при война сред Съединени американски щати и Иран
Лидерът на " Хизбула " предизвести, че Израел ще бъде замесен при всяка война сред Съединени американски щати и Иран и може да бъде " премахнат " при подобен конфлик...

Ако това е правилно, тя надвишава броя на формалните военни сили на Ливан, за които се оповестява, че са с към 85 000 военнослужещи.

Изявленията на Насрала пристигнаха в миг, когато " Хизбула " и нейните съдружници порицават надзора на арбитър Тарек Битар върху следствието на детонацията в пристанището на Бейрут, като приканват за неговото уволняване. Според представители на „ Хизбула “ следствието на съдията клони към това да ги признае за отговорни за огромната детонация.

В изказванията си от понеделник Насрала упреква водача на десните Християнски ливански сили Самир Геагеа в " произвеждане " на принуждение в бейрутския квартал Таюне, наричайки го нарушител и палач.

" Истинската стратегия на Ливанските сили е революция ", е представен да споделя Насрала. " Най-голямата опасност за обществения мир в Ливан са Ливанските сили ".
 Лидерът на Хизбула: Екстремистите наскърбяват исляма Лидерът на " Хизбула ": Екстремистите наскърбяват исляма
Екстремистките групировки са засегнатост за исляма. Такова мнение изрази водачът на „ Хизбула “ Хасан Насрала в тирада във връзка рожден...

Съобщава се, че Насрала е предизвестил Геагеа да не прави " неверни калкулации ".

Лидерът на " Хизбула " също по този начин акцентира, че тези, които упрекват придвижването в разпространение на принуждение, би трябвало първо да показват доказателства, и зададе въпроса за какво апелите им за промяна на съдията, наблюдаващ инспекцията, се преглеждат като опасност.

В четвъртък " Хизбула " и друга шиитска организация - " Амал ", излязоха със взаимно изказване, в което обявиха, че нападението против протестиращите е имало за цел да " потопи страната в безредици ".

Напрежението в Ливан е високо, защото в четвъртък, в допълнение към така и така сложната икономическа обстановка, се стигна до въоръжени конфликти по време на митинги против продължителното следствие на гърмежа в пристанището на Бейрут. Престрелката в ливанската столица предходната седмица провокира мемоари за най-кървавия интервал в страната - гражданската война от 1975-90 година
 Насрала: Хизбула ще накаже Израел Насрала: Хизбула ще накаже Израел
Лидерът на ливанското шиитско придвижване Хизбула предизвести, че израелците ще бъдат " осъдени " за убийството на един от неговите водачи...

Престрелката стана в миг, когато Ливан се бори с тежка икономическа рецесия, усложнена от дефицита на гориво. По-рано " Хизбула " подписа договорка за доставка на ирански нефт в засегнатата от рецесията страна. Този ход обаче беше наказан както от западните страни, по този начин и от ливанския министър-председател, който се притеснява, че това може да докара до наказания против Ливан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР