Лидерът на Guardian Angels в Ню Йорк Къртис Слива бе арестуван за втори път през последните дни по време на протест за жилища на мигранти

...
Основателят на Guardian Angels и бивш републикански кандидат за кмет
Коментари Харесай

Основателят на Guardian Angels и бивш републикански кандидат за кмет на Ню Йорк Къртис Слива беше арестуван в неделя, докато протестираше срещу приюта за мигранти в Мидланд Бийч на Staten Island.

Видеозаписи показват Слива и неговите поддръжници да протестират пред приюта за мигранти в Мидланд Бийч, който преди е бил дом за възрастни хора в Мидланд Бийч.

„Ерик Адамс изгони възрастните хора обитатели на този старчески дом, за да настанят нелегални мигранти“, каза Слива за кмета на Ню Йорк в прессъобщение преди събитието. „Той е презрян.“

Слива извини политиците за участието им в разчистването на сгради за „нахлуване на нелегални имигранти“ в кварталите на Ню Йорк.

“ Първо трябва да се погрижим за американците. Мигрантите, нелегалните, в задната част на редицата", каза той. „Защо тези нелегални чужденци прескачат опашката и скачат до върха и предната част на опашката?“

По време на речта си Слива помоли присъстващите да блокират улицата с него, когато свърши да говори, като акт на гражданско неподчинение.

Той се присъедини към други протестиращи, блокирайки улицата, докато някои развяваха американски знамена и много скандираха: " САЩ, САЩ, САЩ."

В крайна сметка Слива и други бяха арестувани, оковани с белезници и поставени в полицейски ван.

Това е вторият път за седмица, когато Слива и други протестиращи са били арестувани заради приюти за мигранти.

В сряда той ръководи група протестиращи пред територията на болница Creedmoor, където е построен приют за палатки за мигранти.

„Смили се. Няма палатков град!“ Слива скандира, докато критикува кмета Ерик Адамс. „Ще продължим да поддържаме тази точка, докато не решите да бъдете кмет и да представлявате американците, които са граждани на Ню Йорк, които плащат данъците си и си позволяват да ви обличат в индивидуален костюм за $5000 всеки ден.“< /p>

Слива и други протестиращи бяха поставени с белезници и отведени, показва видео.

От пролетта над 93 000 мигранти са влезли в Ню Йорк, според кметството. Кметът Ерик Адамс каза по време на пресконференция по-рано този месец, че вече няма място за мигранти да останат в града.

Луис Касиано от Fox News Digital допринесе за този доклад.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР