Лидерът на германските социалдемократи Мартин Шулц Мартин Шулц – германски

...
Лидерът на германските социалдемократи Мартин Шулц Мартин Шулц – германски
Коментари Харесай

Шулц: Меркел подхожда твърде меко към Тръмп

Лидерът на немските социалдемократи Мартин Шулц Мартин Шулц – немски политик, ръководител на Европейския... към профила разкритикува канцлера Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила за това, че не демонстрира по-голяма неотстъпчивост към американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, съобщи ДПА.

"Германският канцлер рядко смее да влиза в спор с американския президент. Досега тя постоянно остава единствено на доктрина ", сподели Шулц в изявление за немския в. "Велт ам зонтаг ".

"Не можете понякога да отговаряте на един президент с ясно "не ". Аз бих споделил на Тръмп: Вашите разсъждения за военно нарастване, което не е целесъобразно от нищо, не са наши ", съобщи той.

Шулц е противник на Меркел за канцлерския пост на парламентарните избори през септември. Първоначалното вдъхновение от неговата кандидатура отслабва, а социалдемократите в този момент изостават от консерваторите на канцлерката с двуцифрена разлика в изследванията на публичното мнение.

Шулц сподели, че рецензиите му са ориентирани освен против Меркел, а и против другите водачи, които ще вземат участие в срещата на Г-20 в Хамбург идната седмица, отбелязва Българска телеграфна агенция.

"Срещата на Г-20 ще бъде среща на необвързващите заявки. Демократичните държавни управления би трябвало да се запитат дали желаят да подписват документи с минимално единодушие с автократи. Вместо това те би трябвало ясно да се отличават в отбраната на климата, в миграцията и политиката за развиване ", съобщи той.

"Трябва ли да вършим отстъпки на Тръмп, на Ердоган, на Путин? Не ", сподели Шулц.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР