Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов най-вероятно няма да е депутат

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов най-вероятно няма да е депутат
Коментари Харесай

Бойко Борисов няма да влиза в парламента, не иска да е и президент

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов най-вероятно няма да е народен представител от 45-ото Народно заседание. За това загатна самият той по време на в центалата на партията.

По думите му повода е, че " не желае да затруднява служителите на реда ", като направи отпратка към идния на следващия ден, за който Борисов разгласи през вчерашния ден. 

На независимата си изява през днешния ден той разгласи, че няма да се кандидатира и за президент на идните през есента избори.

" Имаме кандидатура за президент. Ще кажа, когато му пристигна времето кой е, както Слави Трифонов, Царят и доста други споделят ", добави той и уточни, че претендентът знае езици, професор е, висок, хубав, с коса, интелигентен и с очила .

" За да може, като Дани Митов, да демонстрира по какъв начин ги поставя и смъква ", сподели още той в познатия си жанр без да излиза наяве майтапи ли се или не.

На въпрос дали в подготвен да влезе в пряк конфликт за президентското място с Румен Радев , Борисов съобщи: " Не. Аз съм се науправлявал. Личното ми его е толкоз задоволено. Няма българин, който да ме стигне в идващите 10,20,30,40, 50 години като триумфи и изборни резултати. Искам само партията ми да е постоянна и добре ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР