Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Ловеч, където е

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Ловеч, където е
Коментари Харесай

Борисов предизвика истински фурор в Ловеч

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Ловеч, където е посрещнат от лидера на листата на ГЕРБ-СДС в района Николай Нанков. Борисов нахъсва актива на партията. Появата му провокира овации в залата.

Промените в България през 1989 година започнаха под мотото " 45 години стигат! ", в този момент лозунгът е " Три години безвремие стига! ", съобщи в речта си Нанков, който откри събранието.

Бившият районен министър Николай Нанков показа претендентите за евродепутати и за народен парламент от ГЕРБ-СДС.

Нанков даде думата на евродепутата Андрей Ковачев и означи, че той досега нито веднъж не е пропуснал възпоменателното шествие до лагера на гибелта " Слънчев бряг “.

Ковачев означи, че " Промяната " е неуспех, тъй като е провалила инфраструктурните планове и европейското финансиране. " Г-н Борисов съумя да контракти и обезпечи за България 27-28 милиарда евро “, регистрира Ковачев.

Той даде обещание на града чисто нова спортна зала, каквато в Ловеч и досега няма. " Ние още веднъж би трябвало да бъдем водач на Балканите, какъвто бяхме по времето на нашия водач Бойко Борисов “, приключи той.

" Тук постоянно има сила, която ни зарежда и ни кара да побеждаваме. След три години разбрахме, че би трябвало да залагаме на тези, които нещо са създали, а не на тези, които ни дават обещание и се усмихват и си играят с фантазиите на хората “, съобщи Младен Маринов. Той похвали кметовете на ГЕРБ, които макар проблемите и недофинансирането от страната, през последните три години, са се справили и поддържат градовете и общините си чисти и подредени.

Маринов се обърна към залата и си пожела устойчиво държавно управление на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов.

" Никой не може, мисля, може да се довери още веднъж на Асен Василев “, посочи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР