Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на поредната си обиколка

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на поредната си обиколка
Коментари Харесай

Борисов отговори на Петков: И ние имаме списък, а през 1944-45 г. по списък са изтрепали цвета на нацията

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на следващата си обиколка в страната за среща с деятелите на партията. Днес той е на посещаване при ГЕРБ-Сливен. Срещата бе открита от Десислава Танева, която благодари на всички организации, взели участие интензивно в изборния развой.

" Независимо, че не сме в ръководството, нашата активност продължава. Както постоянно сме се старали, наше главно обвързване е да привличаме в нашите екипи младежи, да чуваме концепциите на новото потомство и да ги готвим за ръководството в локалната и централна власт ", съобщи още тя.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов взе думата, разяснявайки горещите тематики и управническите решения, които взема съдружното държавно управление на Кирил Петков.

" Не съм пристигнал нито да скапвам настроението, нито да подлагам на критика ръководещите. Просто желая хората да съпоставят, макар пропагандата. Предупредихме за руменрадевата зима, за цените, инфлацията, обедняването. Факт ли е? Факт. Сега желая да предупредя - че в случай че тези хора продължат да ръководят по същия метод, теглейки милиарди, за идващия бюджет, декември, ще сме стигнали тавана на задълженията. Досега каквото сме предизвестили, все е ставало ", означи той.

Борисов сподели и сравнителни графики с потребителски цени при ръководството на ГЕРБ и сегашния кабинет на Политическа партия. Показа и съпоставяне на задграничните вложения, както и цените на природния газ: " Не е прелестно. Разбирам. Дразнещо е. Разбирам. Но е реалност. Ние сега агитираме нашите хора - за какво би трябвало да сме горди, с вдигнати глави. Капанът, който те ни залагат с тези милиарди задължения, е голям. Всяко последващо държавно управление влиза непосредствено в техния капан ".

Бившият министър председател разяснява и тематиката с изтребителите F-16 и благодари на американското посолство, което " почисти " абсурда, заплетен от Румен Радев.

" Дори и кола се чака с месеци, камо ли аероплан. Настояваме в бюджета депутатите да вкарат и парите за втората част на самолетите, с цел да можем да окомплектоваме една цяла ескадрила, по този начин, както бяхме заложили ние в проекта. Само за висшия главнокомандващ допълням - договорите са сред държавните управления на България и държавните управления на Съединени американски щати. Точка. Има чисто справедливи фактори, които забавиха самолетите. Ние, с цел да сме първи, платихме 100% половината от сумата, с цел да може настоящето държавно управление да не се оправдава, че видите ли, няма пари. Платихме дълга на КТБ, дълга на съветските реактори, неизплатените пари на американските централи. 6 милиарда и 800 милиона влязохме в задължения. Не е прелестно ".

" Много мога да приказвам за нулевата приемливост. Питам в този момент - за какво засекретиха съвещанието на енергийната комисия за " Булгаргаз ". Питам господин Петков - какво толкоз скрито имаше? Газ няма, то ясно - изфъскахте го към Румъния. Защо скрихте тези хора? Но едно птиченце споделило, че някогашни зам.-министри, съветници до завчера компаниите, които са закупили газ, за три секунди са завъртели тази видна спекулация. Ако всичко беше чисто, в случай че Делян Добрев и Румен Овчаров говореха нелепости и аз ги дублирам като папагал, трябваше да ни пляскате през устата. Ей това не ви ли интересува?! ", разяснява водачът на ГЕРБ.

Борисов разгласи също, че Младежи ГЕРБ също са изготвили лист по Google, в който преди всичко е Асен Василев, а след него - Янев. Заяви, че госпожа Лена Бориславова, която той доста уважавал, признала, че изготвили лист по Google.

Ние сме в страна на описите. Така е било и през 1944-45 година, когато в директория слагаш професори, опозиционери, носиш го в прокуратурата - тогава по този начин били избили цвета на нацията, разяснява някогашният министър председател.

" Ако това е правосъдна промяна - да сложиш свои хора в Министерство на вътрешните работи и прокуратурата и най-после да носиш по Google ", съобщи Бойко Борисов.

Според него в Google излиза всякаква информация, в това число и от жълтите медии. " Този лист е несериозна работа и лишава голям запас от медийното време ", сподели още Бойко Борисов.

Източници: Българска национална телевизия, Епицентър
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР