Лидерът на ДПС отправи послание към мюсюлманите.Нека заедно пазим демокрацията,

...
Лидерът на ДПС отправи послание към мюсюлманите.Нека заедно пазим демокрацията,
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ на Куртулуш Байрам: Нека пазим демокрацията и свободите

Лидерът на Движение за права и свободи насочи обръщение към мюсюлманите.

Нека дружно пазим демокрацията, правата и свободите, достойнството и достойството на всички български жители.

С тези думи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ честити Куртулуш Байрам.

" Днес е ден на правата и свободите, празник на човешкото достолепие и на достойнството. Преди 32 години, на 29 декември, си върнахме правото на еднаквост, правото да носим рождените си имена, да приказваме майчиния си език, да изповядваме религията си. Това стана вследствие на митингите на мюсюлманите в България ", написа Карадайъ в персоналната си Facebook страница.

Ето целия привет на Мустафа Карадайъ:

Скъпи братя и сестри,

Днес е ден на правата и свободите, празник на човешкото достолепие и на достойнството.

Преди 32 години, на 29 декември, си върнахме правото на еднаквост, правото да носим рождените си имена, да приказваме майчиния си език, да изповядваме религията си. Това стана вследствие на митингите на мюсюлманите в България.

Днес е ден на признателност!

Ние помним свидните жертви, няма да забравим дребната Тюркян. Следваме образеца и всеотдайността на нашите родители. Прекланяме се пред смелостта и силата на духа им. Те ни направиха единни, преподавайки ни най-важния урок: силата на заедността!

Преодоляването на насъбраните една върху друга рецесии - здравна, икономическа, обществена, рецесия на държавнистта и на демокрацията, изискват от нас заедност и единство. И отдаденост в името на бъдещето на нашите деца по този начин, както ни е учил почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган. Движение за права и свободи е призвано да се бори за достойния живот на всички български жители.

Скъпи братя и сестри,

От името на Движение за права и свободи и персонално от свое име приветствам всички, които означават Куртулуш Байрам. Пожелавам ви здраве и благодат, мир и благополучие.Нека дружно пазим демокрацията, правата и свободите, достойнството и достолепието на всички български жители.

standartnews.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР