Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ напусна първи Консултативния съвет за

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ напусна първи Консултативния съвет за
Коментари Харесай

Карадайъ за проектобюджета: Празен чек по модела на ГЕРБ

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ напусна първи Консултативния съвет за национална сигурност, призован от президента Румен Радев.

Пред публицисти той изясни, че е разисквана възможната актуализация на бюджета, препоръчана от служебния кабинет. По думите му по тази тематика към момента няма решение и не престават дебатите.
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
„ Похвално “ е, че след година и половина пандемия има изключително съвещание на КСНС за COVID-19 “, уточни той, уточнявайки, че по закон срещи в сходен формат би трябвало да има на три месеца.

КСНС при президента не е свикван от януари 2020 година Сред авансово оповестените тематики са финансовите ограничения в наближаващата четвърта вълна на Коронавирус рецесията и засиленият миграционен напън през границата ни с Турция.

„ Пред това да се актуализират пенсиите и обществените заплащания, за които нашите специалисти настояват, че има средства, зад това нещо в Проекта за бюджет има планувани 1,2 милиарда лева за изключителни и непредвидени разноски. Тоест – празен чек по модела на ГЕРБ “, уточни водачът на Движение за права и свободи.

Според него зад това предложение за актуализация на бюджета стои дългата ръка на „ една проведена, олигархична и медийна група, отпред с Иво Прокопиев “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР