Лидерът на БСП обясни защо кога ще нарушат бойкота на

...
Лидерът на БСП обясни защо кога ще нарушат бойкота на
Коментари Харесай

Нинова: БСП ще бъде в парламента за бюджета и промените в Конституцията, но ще гласува против

Лидерът на Българска социалистическа партия изясни за какво по кое време ще нарушат протеста на Народното събрание.

БСП ще бъде в Народното събрание при гласуването на бюджета и измененията в Конституцията, само че с цел да даде своя безапелационен негативен избор. Това съобщи Корнелия Нинова и добави, че чака след ротацията страната да бъде изцяло овладяна от ГЕРБ и Движение за права и свободи, заяви БНР. 

" За тези неща, които внася Асен Василев и подхождат на нашата политика, ще имат нашата поддръжка, само че като цяло сме срещу. Ще влезем за Конституцията, с цел да дадем ясно гласа си " срещу ", тъй като това е изменничество на националния суверенитет през правосъдната промяна, съставлява преодоляване на правосъдната промяна и на прокуратурата най-много ", разяснява тя, написа nova.bg.

" Ние желаеме от нашите кметове доколкото могат да се въздържат от повишение на локалните налози и такси в тези сложни времена за хората. Трябва да защитим общинските бюджети, да подкрепим плановете, които са внесли сътрудниците и да създадем по този начин, че те да бъдат финализирани, да получат пари ", съобщи още Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР