Лидерът на БСП Корнелия Нинова запозна посланиците на страните членки

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова запозна посланиците на страните членки
Коментари Харесай

Нинова запозна посланиците на ЕС у нас с обвиненията срещу Йончева

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова срещна посланиците на страните членки на Европейски Съюз с активността на депутата Елена Йончева за откриване на корупционни схеми , както и с обвиняванията, които бяха повдигнати против нея.

На среща с посланиците на страните членки на Европейски Съюз Нинова уточни, че против Йончева сега се води политически развой, а не правосъден поради активността на на депутата, които разкривали корупционни практики по висшите етажи на властта. Целта била да се затвори устата на Йончева - да се ограничи свободата на словото и да се спре следствието на злоупотреби с обществени средства.
 Йончева: Българска социалистическа партия излезе от Народното събрание, с цел да не влязат хората
Йончева: Българска социалистическа партия излезе от Народното събрание, с цел да не влязат хората

В Народното събрание имало проведена незаконна група

Освен това Нинова уточни пред представителите на дипломатическия корпус, че мощно се съмнява в провеждането на почтени избори в България. Тя направи това, откакто изложи признатите промени в Изборния кодекс, които лимитират преференциалния избор, а съгласно социалистите и правата на българските жители, като по този метод се нарушавали и съществени демократични правила в изборния развой. След това последваха причините за какво социалистите са напуснали пленарна зала .

На срещата участва още зам.-председателят Народно събрание на Българска социалистическа партия Деница Златева, зам.-председателите на ПГ на Българска социалистическа партия Крум Зарков и Георги Свиленски, както и секретарят на парламентарната група на алените Кристиан Вигенин. Освен това на срещата участва и самата Йончева в качеството си на представител на ПГ на партията, осведомят от Българска социалистическа партия.
 Над половината българи не чакат почтени избори Обновена
Над половината българи не чакат почтени избори

50% от българите виждат ГЕРБ и Движение за права и свободи в скрита коалиция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР