Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова бизнесмена и председател на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова бизнесмена и председател на
Коментари Харесай

Нинова: Гергов да напусне БСП, щом му харесва ГЕРБ. Гергов: Аз не съм предател

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани предприемача и ръководител на пловдивската организация на социалистите Георги Гергов да напусне партията. Миналата седмица Гергов поздрави правителството за ограниченията против ковид и подлага на критика Корнелия Нинова, че настояванията ѝ за чуване на премиера Бойко Борисов в Народното събрание са опити да си направи реклама. Впоследствие пловдивските социалисти се разграничиха от водача си.

" Ако му е останало и минимум достолепие, да се отдръпна от партията. Българска социалистическа партия не се продава ", съобщи Нинова, представена от пресцентъра на Българска социалистическа партия. Пред Българска национална телевизия през днешния ден тя разяснява, че предложенията на Гергов са в сериозна борба с решенията на партията и той " удря в същностни политики на Българска социалистическа партия ". Упрекна го, че преследва персонален интерес, и уточни, че не за пръв път хвали държавното управление на ГЕРБ. " Така става, когато получи 43 млн. лева за дупката във Варна, по този начин става, когато получи следващия заем от банката за развиване. Искам да съм доста ясна - след тази реакция в партията и всички нейни структури въз основата изпратено от него писмо считам, че в случай че му е останало и минимум достолепие, би трябвало да се отдръпна от партията ", сподели Нинова.

Според нея е време Гергов да избере в коя партия членува, " да дефинира в кой тим желае да играе ".
 

След изявлението на Георги Гергов пред Би Ти Ви в сряда пловдивската организация на Българска социалистическа партия се разграничи от него, социалисти от цялата страна го приканиха да не уронва престижа на партията, а някои желаеха той да напусне.

Георги Гергов беше член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, само че през 2017 година водачът Корнелия Нинова настоя за оставката му и той след това я подаде поради така наречен скандал " ЦУМ-гейт ". Става дума за срещата между притежателя на " Овергаз " и издател на в. " Сега " Сашо Дончев и тогавашния основен прокурор Сотир Цацаров, състояла се с посредничеството на Гергов в неговия офис в ЦУМ през април 2017 година На диалога Цацаров повдига въпроса за наличието на вестника и на карикатурите на Христо Комарницки, както и дали Дончев финансира партия " Да, България ", за какво рискува хубавия си бизнес и загатва и че телефоните на издателя са под надзор. Нито Висшият правосъден съвет, нито някоя друга институция пожела да ревизира детайлите към тази среща.

 

Председателят на пловдивската организация на Българска социалистическа партия Георги Гергов дефинира като неприличен апела за неговата оставка, насочен от водача на социалистите Корнелия Нинова, съобщи БНР.

В изявление за Българска национална телевизия Нинова разяснява, че Гергов би трябвало да напусне поста си, поради дейности, които са в прорез с политиката на Българска социалистическа партия.

По-късно Георги Гергов съобщи, че е изпратил мнение до Националния съвет на социалистите.

Припомняме, през седмицата бизнесменът изрази утвърждението си за мерките предприети от държавното управление против болестта с новия ковид. По думите му, пред сходна опасност нацията би трябвало да бъде обединена.

" Не знам да има някаква възбрана или някакъв мораториум или нещо, с което да ни не разрешават да приказваме, от 40 година съм член на тази партия. Аз не мога да бъда изменник и не съм бил в никакъв случай изменник. И това, което съм споделил, съм го споделил чисто по човешки. Казвам ясно, че в този миг страната е съответна и почти се оправяме, то с просто око се вижда - утвърждението на над 70-80% от хората за това, което свършва държавното управление. " - уточни Гергов.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън и политизиране на обстановката.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 22 секунди) Рейтинг: 25584 | Одобрение: 7609 И двамата са от един дол дренки.   Ухилен https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков  0  0 Darth_Revan (преди 1 минута) Рейтинг: 877 | Одобрение: -1233 Тихо куче! СвинщинаНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР