Лидерът на БСП Корнелия Нинова оценява високо затоплените отношения с

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова оценява високо затоплените отношения с
Коментари Харесай

Нинова иска конкретика от отношенията с Русия

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прави оценка високо затоплените връзки с Русия и визитите на Румен Радев и Бойко Борисов в Москва. Размразиха се връзките България - Русия, акцентира тя пред медиите в Народното събрание.

 Борисов разиска с Медведев комерсиалните връзки
Борисов разиска с Медведев комерсиалните връзки

Отношенията ни се засилили, счита съветският министър председател

Нинова чака повече конкретика от визитата на премиера . Нищо съответно не е контрактувано, разкритикува соцлидерът. По мнението й Борисов се опитал да поправи личните си неточности със прекъсването на съветските планове , само че не е съумял в това си начинание.

Извинява се и търси амнистия от господин Путин, само че за нас е по-важно да се извини на българския народ за пропуснатите изгоди, посочи Нинова.

Тя се надява почналият разговор с Русия да продължи на всички равнища. Борисов не получил газ за хъба Балкан. Нямало нищо съответно за страната ни.

Нинова чака съответни сигнали и за АЕЦ " Белене ".

Припомняме, по време на визитата на българския министър председател Бойко Борисов в Москва стана ясно че " Газпром ", " Булгартранзгас " и енергийните министри на страните ще работят за намиране на скица, по която по-късно газта да се преразпределя, да се търгува и да се транспортира до идващите страни в района.

" И в този момент въз основата на това количество, което влиза от Русия през Украйна за България през " Турски поток " - към 34-35 милиарда куб. метра , което е съществено количество газ ", сподели Борисов и добави, че следва да се откри формула тази газ да се създаде през газов хъб.

" И нашите сътрудници поеха ангажимент, дружно с Европейската комисия, да намерят допустимата формула ", уточни Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР