Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини вътрешната опозиция в личностна

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини вътрешната опозиция в личностна
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Води се лична битка срещу мен, защото започнах реформата в БСП

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упрекна вътрешната съпротива в личностна борба, а не в отбрана на политики.

" Това е персонална борба против мен, тъй като започнах промяната в Българска социалистическа партия. Защото ограничих мандатите на депутатите ", съобщи тя по Българска национална телевизия.

" Защото им споделих - " няма да вършиме повече публични поръчки с ГЕРБ ", добави тя. По думите й тази борба почнала, тъй като тя подела курс против " против задкулисие, зависимости, приложимост на партията за персонални цели ".

" Тези приятели, които напущат, не можаха да одобряват резултата от директния избор, той е огромно постижение на Българска социалистическа партия ", разтълкува Нинова аргументите за офанзивите против нея от вътрешнопартийните й съперници. И напомни, че на директен избор е получила над 80% от гласовете, което не се е случвало в Българска социалистическа партия.

Нинова за следващ път отхвърли уволненията на именити публицисти от в. " Дума " от името на управлението. Тя назова тези изказвания " Лъжа и операция ".

" Г-жа Дърева е създател на " Дума ". Никой не я е освобождавал, постоянно е добре пристигнала. Никой не е уволнявал публицисти, такава неистина и операция... ", възкликна Нинова.

Тя съобщи още, че по време на отминалия преди седмица конгрес не е чула " нито една рецензия във връзка с политиката, която води Българска социалистическа партия ", а " единствено персонално против мен ".

" Чух безумната имитация на конгреса от един млад пратеник - " задачата ни на конгреса е да махнем Корнелия Нинова ", сподели още соцлидерката.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР