Лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия предлага парламентарната група на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия предлага парламентарната група на
Коментари Харесай

От последните минути! Нинова призова: БСП да напусне парламента! Г-н Борисов, отстъпете пътя за предсрочни избори

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия предлага парламентарната група на Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание. Нинова предложи това на Националния съвет на Българска социалистическа партия. " Не да останат 20 депутати, напущаме българското Народно заседание " , предложи тя.

По думите й законодателният орган се употребява с 8 % доверие и вместо там да се вършат и коват същинските закони, се прави тежък лобизъм в полза на компании и олигарси.

" Г-н Борисов, или сте министър председател и поемате отговорността за всичко, или просто заявете, че сте изтощен и и отстъпете пътя за предварителни избори. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в политическия си отчет по време на съвещанието на Националния съвет на партията, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ „ Интересно е, че на фона на тези горещи събития и в Българияq и със загубата на доверие с тези интернационалните кавги извън, министър председателят Борисов, който нормално е деен и поема отговорност за всичко, се скри “, акцентира Нинова. Тя посочи, че редките му изказвания не могат да бъдат допустими за министър председател на страната и водач на ръководещата партия. „ По абсурда „ Ало, Банов съм “, което е корупция на най-високо ниво посредством министри, той споделя: „ Не желая да влизам в това “. Как не искаш да влизаш? Това е твой министър, това е твоя Министерски съвет. Там се договаряте по какъв начин да крадете пари и ти не искаш да влизаш в това. По Изборния кодекс споделя: „ Те дано си приказват, аз нямам отношение към това. Прехвърлил съм го на парламентарната група “. Г-н Борисов, или сте министър председател и поемате отговорността за всичко, което се случва и във вашата група и решенията на болшинството и като министър председател на страната, или просто заявете, че сте изтощен и не можете да правете това и отстъпете пътя за предварителни избори и да дойдат и партии, и хора, които могат освен да стабилизират страната, само че и да й дадат различен път за развиване “, обърна се към премиера Бойко Борисов водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя акцентира, че Българска социалистическа партия няма да спре дотук с Изборния кодекс. „ Подготвили сме сигнала до Венецианската комисия “, сподели Нинова и още веднъж се обърна към президента на наложи несъгласие на кодекса. „ Нашите сътрудници адвокати работят по конституционна тъжба. Най-важното в този спор е да не позволим базисни полезности на българското общество да бъдат заличени “, добави Нинова.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР