Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира във Фейсбук изказвания на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира във Фейсбук изказвания на
Коментари Харесай

Нинова: Партиите, подкрепили оръжието за Украйна и служебният кабинет се обединиха срещу БСП

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява във Facebook изявления на някогашните си съдружни сътрудници от Политическа партия и Демократична България, както и на Бойко Борисов, по отношение на износа на оръжие за Украйна.

" В последните седмици ГЕРБ, Демократична България и Политическа партия се състезават кой ще се постави повече на външните си настойници. Борисов се похвали, че с помощта на него Народно събрание е решило да предоставяме оръжие за Украйна, а Политическа партия и Демократична България не го създали, тъй като Българска социалистическа партия ги серпантина в държавното управление. Борисов в собствен жанр им пусна въдицата и те я лапнаха като шарани. Кирил Петков се хвърли да изяснява, че в действителност той е първенецът, защото от дълго време го правел скрито и избавил Украйна. А през днешния ден ген. Атанасов, с цел да не остане по-назад, споделя, че по време на визитата на двамата в Украйна, Зеленски ги поздравил ", написа тя.

По думите ѝ партиите, подкрепили износа на оръжие в Народното събрание, дружно със служебния кабинет са се обединили, с цел да обвинят Българска социалистическа партия, която е " единствената партия, която в държавното управление беше спирачка за това ".

Корнелия Нинова още веднъж декларира, че България не е изнесла нито един патрон за Украйна и приканва всеки, който твърди противоположното, да покаже доказателства.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР