Лидерът на българския пазар в областта на електронната търговия Senteca

...
Лидерът на българския пазар в областта на електронната търговия Senteca
Коментари Харесай

Senteca Commerce с нова иновативна стъпка на българския пазар


Лидерът на българския пазар в региона на електронната търговия Senteca Commerce отваря нова страница в бизнеса си, като прави голяма крачка по посока крайния онлайн консуматор.

Senteca Commerce e единствената компания у нас, която създава последно потомство Headless, api-First платформа за интернет търговия с микросървисна софтуерна архитектура. Занапред, фамозната платформа насочва забележителна част от напъните си, с цел да задоволи потребностите на забележителна част от своята публика. Прекият път за това, открит от Senteca Commerce, e построяването на специфичен онлайн магазин.

За да реализира проекта си, Senteca Commerce ще си партнира в новото начинание с един от водещите снабдители на ТВ наличие в България. Крайната услуга и използването на този онлайн магазин пък ще бъде съсредоточена върху лоялните клиенти.

„ Много сме щастливи, че намерихме сътрудник, който да се довери на нашата микросървисна клауд-базирана платформа за построяването на електронен магазин. Проектът, който следва да осъществяваме, има за цел да отключи доста нови благоприятни условия за извършване на покупки и улеснения за лоялните консуматори на компанията ”, споделя Мартин Петров от Senteca Commercе.

Senteca Commerce е усъвършенствала работата си до степен, до която на бизнесите се дава неограничена еластичност, експедитивност и надеждност. Компанията е известна със своя професионализъм, с потвърдената си адаптивност към потребностите на клиентите и не на последно място, със своята безкомпромисност във връзка с най-дребния подробност в онлайн услугите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР