Лидерът на Български възход Стефан Янев излезе с предложение за

...
Лидерът на Български възход Стефан Янев излезе с предложение за
Коментари Харесай

Янев с проекторешение за бойкот: България да гласува против всяко предложение на Нидерландия

Лидерът на " Български напредък " Стефан Янев излезе с предложение за отпор на нидерландския знак " стоп " за страната ни по пътя към Шенген с протест при гласуванията на техни оферти в Европейски Съюз.

Янев разгласи, че неговата партия излиза с предложение за реципрочна мярка по отношение на Нидерландия, която ни препъна, макар че сме изпълнили всички критерии за участие.

Парламентарната група на коалиция " Български напредък " на първото съвещание на Народно събрание внася предложение за решение, което да задължи министър-председателя на страната ни да гласоподава срещу всички препоръчани начинания и назначения на Кралство Нидерландия, като реципрочна мярка на политиката на сегрегация, методически прилагана към Родината и сънародниците ни, разгласи Стефан Янев в профила си във Facebook.

" Дела, не думи! ", заключи още водачът на " Български напредък ", откакто по-рано през днешния ден последва остра реакция от множеството политически водачи на парламентарните обединения, от президента и министрите, от еврокомисаря Мария Габриел, а европейските либерали на форума на АЛДЕ гласоподаваха нарочна незабавна резолюция в поддръжка на българското влизане в Шенген.

Нидерландия спря България, само че пусна Румъния и Хърватия, което предизвика българските политици да разгласят решението за незаслужено, дискриминационно и демонстрация на двоен стандарт по отношение на страни, изпълнили всички критерии на Европейски Съюз за участието в Шенген.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР