Лидерът на Атака Волен Сидеров успя да сътвори сериозен скандал

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров успя да сътвори сериозен скандал
Коментари Харесай

Сидеров пак извади репертоара със скандали за избори

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров съумя да сътвори сериозен скандал по време на присъединяване си в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия, поради който се наложи даже намесата на двама служители на реда, облечени с якета на жандармерията. След траял над 20 минути спор с ръководителя на националния избирателен щаб на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов Сидеров беше заставен да напусне студиото след малко спиране на предаването.

Изданието на " Референдум " беше отдадено на локалните избори, като в него участваха още представители на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Воля и НФСБ. Още през цялото време Сидеров и Юлиан Ангелов започнаха вербален спор, в който водачът на " Атака " на няколко пъти сподели, че претендентът за кмет на София на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки е " гей, който би трябвало да оглави гей парада ". Той атакува и представителя на Движение за права и свободи Халил Летифов.

" Геят Джамбазки вие го направихте евродепутат. Движение за права и свободи ръководи страната през Вътрешна македонска революционна организация и водачът ѝ Красимир Каракачанов ", сподели Сидеров.

Ангелов също се включи в метода на изказане на съперника си, като съобщи, че Сидеров е в неадекавтно положение.

" Воленчо, хвани се мъжки. Изтече ти времето и в предаването и в политиката. Вашата истина е жълт вестник, господин Сидеров. Вие сте жълт вестник ", сподели от своя страна Ангелов.

В последна сметка микрофонът на Сидеров беше спрян, след което той самичък си го смъкна. При молбата на водещата Добрина Чешмеджиева да остави събеседниците си да се изкажат водачът на " Атака " разгласи, че му се постанова цензура. " Кой ви сподели, че би трябвало да си потегли? Началството ли? Как си мислите, че ще ме изгоните ", попита Сидеров.

" Отидете на клекшопа, господин Сидеров, и всичко ще се оправи ", отговори Юлиан Ангелов, с което напомни сходни изяви на водача на " Атака ", които постоянно са по време на предизборна акция. През октовмри 2015 година, малко преди локалните избори, Сидеров се замеси в случай с служители на реда в центъра на София. Тогава той подвигна скандал на продавачка в клек шоп - така наречен магазинче в мазе - на бул. Г. С. Раковски, покрай НАТФИЗ и разгласи, че в магазина се продават опиати.

Две седмици по-късно Сидеров нахлу в постройката на Националната академия за театрално и кино изкуство (НАТФИЗ). При извеждането му служителите на реда с тъга го изолираха от хората, които желаеха да се саморазправят с него. В паниката мъж съумя да му нанесе удар с пестник в главата, като това докара до кръв от едната му скула.

Преди да напусне предаването непринудено, Юлиан Ангелов разгласи, че Сидеров е пристигнал от кръчмата, с цел да се забавлява.
Източник: https://www.dnevnik.bg
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР