Лидерът на Атака Волен Сидеров ще предложи на парламента проект

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров ще предложи на парламента проект
Коментари Харесай

Сидеров иска анекс към договора с Македония за спекулации с личности и история

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров ще предложи на Народното събрание план за анекс към Договора за другарство, добросъседство и съдействие сред България и Македония. Целта е в анекса да се разпише, че Македония се въздържа от всевъзможни спекулации и опити за заграбване на исторически събития или персони от българската история.


С контракта в ръце, Волен Сидеров съобщи, че документът не не разрешава сходни анекси и изясни какво тъкмо е неговото предложение, което ще показа за утвърждение от комисиите в Народното събрание, адвокати и есксперти.
Волен Сидеров-лидер на " Атака ": Най-общо се споделя, че Македония ще се въздържа от всевъзможни спекулации и опити за отнемане и заграбване на последните исторически събития или персони.
В противоположен случай България би преосмислила поддръжката си за македонското еврочленство, добави Волен Сидеров.

Той разяснява и вчерашното изключително съвещание на Народното събрание като акцентира, че Българска социалистическа партия, по чиято самодейност се събраха депутатите, е трябвало да бъде подготвена с оферти за промени в Кодекса за застраховането, с цел да се предотвратят бъдещи сходни пирамиди като с " Олимпик ".

В отговор на въпрос за идните евроизбори, Сидеров сподели, че към момента няма отговор от ръководителя на НФСБ Валери Симеонов дали ще вземат участие дружно в обединението, което съгласно него означавало, че евентуално той има други проекти
Волен Сидеров-лидер на " Атака ": Аз съм " за " " Обединени патриоти " да се явят дружно,но не мога принудително да направя това, което е невероятно.
Във връзка с инспекциите за шума по морето, Сидеров още веднъж повтори, че функционалностите на вицепремиера са да координира работата сред министерствата, без да се меси през главата на избрани министри и да командва техни чиновници.

Лидерът на " Атака " беше безапелационен, че с позицията си не цели " взривяване на обединението ", а да се възстановяват връзките в нея и тя да се заздрави.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР