Лидерът Бойко Борисов призова финансовия министър Асен Василев за придържане

...
Лидерът Бойко Борисов призова финансовия министър Асен Василев за придържане
Коментари Харесай

Борисов: Василев да не отваря торбата - това е кутия на Пандора, държавата задлъжнява

Лидерът Бойко Борисов прикани финансовия министър Асен Василев за придържане към финансова дисциплинираност, съобщи БНР.

" Да не отваря торбата, тъй като това е кутия на Пандора в действителност, и да води страната към задлъжняване. Къде са ограниченията да излезем от 3% недостиг и да се върнем към нула? " - разяснява той.

Темата през днешния ден не е дали да има съдружно съглашение, а има ли късмет това държавно управление да работи, уточни заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев: " Аз се багра, че даже и незадълбочен разбор на програмата демонстрира фрапантно несъблюдение ", уточни Дончев.

От ГЕРБ желаеха единна позиция по значимите цели, а в кратковременен проект - разискване на параметрите по бюджета за следващата година и данъчните закони.

От всеки министър ще изискат доклад по осъществяване на управническата стратегия.

Утре и в петък парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще бъде в пленарната зала, уведи ръководителят ѝ Десислава Атанасова, а в събота във Велико Търново ще се организира националното заседание на ГЕРБ, на което ще се съберат представителите на Изпълнителната комисия, новоизбраните кметове и общински съветници от ГЕРБ, народните представители и регионалните координатори на партията в страната.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР