лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, стартира

...
лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, стартира
Коментари Харесай

Schneider Electric и SPARK стартират партньорство за устойчиво развитие

водач в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията, започва партньорство с първата напълно електрическа услуга за споделено пътешестване. Пред Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив, индустриална зона Радиново, е обособена зона на SPARK, като по този метод на чиновниците и гостите на Schneider Electric се дава опция за екологично чист, комфортен и наличен превоз от и до фабриката. На местоположението са инсталирани и 5 броя зарядни AC станции за електрмобили. Станциите са със свободен обществен достъп и са част от най-голямата зарядна мрежа в България и района -. Това партньорство подтиква екологичния метод на напредване и електрическата подвижност в региона, както с персонални електрически автомобили, по този начин и за електрификация на корпоративни автопаркове.

С това партньорство Schneider Electric поема идващите си стъпки напред към уговорката по създаване на нулев въглероден свят. Инициативата е в осъществяване на 6-те уговорката за ускоряването на стабилно развиване за всички, част от които са климат, запаси, доверие, тъждество, потомство и локално равнище.

Възприемането на електрическата подвижност е по-бавен развой, а Schneider Electric показва, че е постижима бърза смяна, като в същото време се подсигурява комфорт и спестовност за водачите.

През 2020 година Schneider Electric разгласи участието си в самодейността ЕV100 на неправителствената организация " Гpyпa пo ĸлимaтa ". Тя е ориентирана към приемането на корпоративните политики за образуване на фирмени автопаркове, формирани от 100% електрически коли, до 2030 година С построяването на този първи план на Schneider Electric със свободен достъп тъкмо до Умната фабрика на компанията в Пловдив, тя прави инвестиция точно в тази посока.

До 2030 година Schneider Electric ще подмени 14 хиляди фирмени автомобила в над 50 страни с електрически автомобили. До 10 години компанията се чака да конфигурира инфраструктура за зареждане на електрически коли в главните си офиси и заводи, като водещите страни към този момент демонстрират опциите на новаторската ЕсоЅtruхurе еМоbіlіtу - архитектура с микромрежови технологии, ръководство на дейни и нови системи за енергиен мениджмънт.

Допълнителна информация за зарядните станции:

EVlink Wallbox е здрав и резистентен на атмосферни въздействия. Може да се употребява в сложни условия, вкъщи и в частни парцели (етажна благосъстоятелност, корпоративен паркинг, хотел).

Управление на зареждането
зареждането може да стартира без съответно деяние, след включване на автомобила зареждането може да бъде отсрочено в непиковите часове или оптималният ток на зареждане може да бъде стеснен (16 A до 10 A, 32 A до 16 A). превозното средство може да се зарежда с оптималната мощ съгласно наличната мощ в дома или офиса
Спецификации на захранващата мрежа
220-240 V монофазен - 50/60 Hz за зареждане при 3,7 и 7,4 kW. 380-415 V трифазен - 50/60 Hz за зареждане при 11 и 22 kW. Система за заземяване: TT, TN-S, TN-CS или IT.
Механични и екологични спецификации
Код за отбрана от навлизане: IP54. Код за отбрана от удар: IK10. Работна температура: -30°C до +50°C. Температура на предпазване: -40°C до +80°C.
Бърз монтаж
Монтаж за по-малко от 30 минути от един човек. Входящ захранващ кабел от горната страна, изпод или отзад
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР