Личният треньор на Григор Димитров - Крис Гро, също е

...
Личният треньор на Григор Димитров - Крис Гро, също е
Коментари Харесай

И треньорът на Григор Димитров с коронавирус

Личният треньор на Григор Димитров - Крис Гро, също е дал позитивна проба за ковид. Германският експерт е бил тестван в Задар незабавно откакто стана ясно, че българинът е инфектиран.

Сред инфектираните са още Борна Чорич - последният противник на Гришо на " Адриа Тур ", както и фитнес треньорът на Новак Джокович - Марко Паничи, оповестиха уредниците на демонстративната конкуренция.
Джокович отхвърли да се тества в Задар, прибира се в Белград Лидерът в международната класация счита първо да се съветва със здравните управляващи в Сърбия
" И тримата ще останат в самоизолация в Задар и ще следват всички спомагателни указания и рекомендации от способените здравни институции. Те ще създадат нов тест след пет дни, след което ще вземат спомагателни решения. Ако пробата е негативен, те ще могат да се приберат у дома.

Всички останали, в това число членове на тима на Новак и тенисисти като Зверев и Чилич, са негативни и могат да се приберат у дома. Със наложителен интервал на самоизолация ", оповестиха уредниците.
Снимка: Lap.bg
Тествани са 22 души, които са били в непосредствен контакт с българина.

Самият Джокович е отказал да се тества в Задар и счита да го направи щом се прибере в Белград.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР