Лична трагедия е сполетяла най-възрастното политическо острие – Мика Зайкова.

...
Лична трагедия е сполетяла най-възрастното политическо острие – Мика Зайкова.
Коментари Харесай

Политическото острие Мика Зайкова крие тъжна новина

Лична покруса е сполетяла най-възрастното политическо острие – Мика Зайкова. 79-годишната икономистка изгубила своя обичан брачен партньор Иван в навечерието на парламентарните избори през април тази година, написа retro.bg.

В разгара на тогавашната акция, която в действителност обезпечи депутатско място на Зайкова от „ ИТН “ в 45-ия парламент, мъжът ѝ ненадейно се споминал.

Мика имала няколко часа да провежда погребението и да го изпрати, тъй като още на идващия ден трябвало да взе участие в ефирен спор. Дори синът им Михаил, който е бежанец в Щатите и е един от най-известните юристи милионери в Ню Йорк, не съумял да се върне на родна земя, с цел да си вземе последно довиждане със своя татко. Зайкова съобщила за черната новина единствено на най-близките си хора, само че не желаела загубата ѝ да бъде обществена. Мнозина се изумили по какъв начин след сходно злощастие намерила сили за тв участия, без да ѝ проличава, че е в печал. Хората от най-близкото ѝ обграждане обаче забелязали, че безусловно за седмици тя се стопила.

Мика не се оплаквала от самотата, въпреки със брачна половинка ѝ Иван Зайков, от който взела забавната фамилия след сватбата, да изкарали повече от половин век дружно. Неговите родители пък преди време не приели Мика като елементарна снаха, а като тяхна родна щерка и им помогнали с Иван да си стъпят на краката и да имат естествен обичай. Към днешна дата финансовите грижи са надалеч от паниките на пенсионерката Зайкова. Острието на Има Такъв Народ разчита на своя наследник Михаил, който може да ѝ обезпечи живот като на британската кралица. Мика постоянно пътува до Америка, където той се е открил трайно, с цел да му гостува. Там наследникът ѝ е женен за американската тв водеща Каролин, от която има една дъщеричка. Единствената внучка на Зайкова носи интернационалното име Джойс и е нейната най-голяма наслада и горделивост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР