Личен мотив е в основата на от Велинград Екатерина Каферинова.

...
Личен мотив е в основата на от Велинград Екатерина Каферинова.
Коментари Харесай

Спор за пари е причина за убийството във Велинград

Личен претекст е в основата на от Велинград Екатерина Каферинова. Това съобщи на конференция наблюдаващият прокурор Паун Савов , представен от БНР.

Сигналът за убийството е подаден в 21.00 часа нощес от 73-годишния Минчо Столарски, който е признал, че е извършилпрестъплението. Същата нощ сред двамата е имало спор за огромна сума пари, като се касае за няколкостотин хиляди лв. .

Столарски и Каферинова са били в близки връзки, Преди време са живеели на фамилни начала, след което са се разделили, само че са запазили контактите по сред си.

" Двамата са имали бизнес връзки, свързани с недвижими парцели, както и финансови. Според първичните данни, на 28 август вечерта двамата са чествали рождения ден на Каферинова, само че сред тях е зародил скандал. Причината за абсурда е, че мъжът е претендирал дамата да му върне огромна сума пари, които през годините той й бил дал . Точният размер на сумата следва да се обясни в хода на следствието ", изясни Савов.
 Жена е открита мъртва в софийското село Войнеговци
Жена е открита мъртва в софийското село Войнеговци

Задържан е 38-годишен мъж, който живеел с нея

Прокурорът посочи, че дамата е била умъртвена, като е удушена. Двамата са били сами в едно от пространствата в дома й.

" На този стадий е открито, че претекстът за действието е напълно персонален, изключени са всевъзможни политически претекстове във връзка закононарушението ", уточни прокурорът.

Държавното обвинение ще изиска непрекъснат арест за 73-годишния Минчо Столарски. Днес се чака да му бъде повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР