Либерото Владислав Иванов заяви пред bTV, че решението му остава

...
Либерото Владислав Иванов заяви пред bTV, че решението му остава
Коментари Харесай

Владислав Иванов пред bTV: Бях нападнат несправедливо

Либерото Владислав Иванов съобщи пред bTV, че решението му остава дефинитивно и той няма да се върне в националния тим.

Чисто фактологически теориите на треньор и играч за зародилия спор съответстват. Възприятията за това кое държание е обикновено и кое не обаче се разминават.

" Aко за него " да ти e*a майката " е обикновено и редно и го употребява за " положително утро " или " добър ден " – окей, дано по този начин да бъде... Напълно не го одобрявам като обикновено. В изблик на страсти и на нерви е обикновено всеки да изпуши и да е първосигнален, само че не може да си го разрешаваш при съществуването на непознати хора в залата ", сподели Иванов.

" Никой няма правото да се държи и да се отнася с човешко създание по този метод. Да налита на пердах, да псува на майка и да назовава състезателите си " нещастници " и " копелета " и какви ли не неща "
Пламен Константинов: Готов съм да напсувам всеки, който откаже да играе (ВИДЕО) Волейболният ни селекционер разяснява абсурда с либерото Владислав Иванов
Мнението на селекционера и либерото се разминават и за представянето на играча в контролата с Белгия.

" Винаги съм влизал да оказвам помощ с каквото мога на този тим, с цел да побеждава, а в тази ситуация бях атакуван незаслужено, че надали не тимът поради мен губи... Каквато и да е била моята реакция, отвод – не считам, че тези думи аз съм ги заслужил с целия си престой и годините, които съм дал за България и за националния тим. "

Иванов показа, че сходни спорове не са казус и са се случвали и с други играчи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР