Лиъм Хемсуърт обмисля възможността да се върне в родината си

...
Лиъм Хемсуърт обмисля възможността да се върне в родината си
Коментари Харесай

След раздялата с Майли Сайръс: Лиъм Хемсуърт обмисля да се върне в Австралия

Лиъм Хемсуърт обмисля опцията да се върне в родината си Австралия след неуспеха на брака си с Майли Сайръс, заяви Контактмюзик.

 
29-годишният артист живееше дружно със брачната половинка си , 26-годишната Майли Сайръс в Лос Анджелис до раздялата им по-рано този месец. Сега негови другари настояват, че той е подготвен да напусне Лос Анджелис и да замине за Байрън Бей в Австралия, където живее брат му Крис.
 
" Лиъм си взе огромен отпуск и ще се върне в Байрън Бей, с цел да бъде дружно с брат си и другари.  По-късно ще обмисли идната си стъпка. Той ще пътува за Лос Анджелис, с цел да прави бизнес и да се снима във филми, само че претърпяното в действителност го накара да си даде сметка, че Холивуд не е подобаващ за него за дълготрайно време ", сподели източник от обкръжението му.

 
36-годишният Крис и 43-годишната му брачна половинка Елза Патаки продадоха именията си в Малибу и Санта Моника, откакто се реалокираха в неговата татковина Австралия дружно с трите си деца. Крис по-рано довери, че в Лос Анджелис в никакъв случай не се е чувствал като вкъщи. " Лос Анджелис дава страхотни благоприятни условия за работа, само че там не се усещах като вкъщи ", сподели той.
 
Елза Патаки разкри, че преместването в Австралия не било в първичните й проекти, защото то ще я отдалечи от родината й Испания. " Навремето се споразумяхме, че аз няма да го карам да живее в Испания и той няма да ме кара да пребивавам в Австралия, тъй като фамилиите ни ще са надалеч от нас ", означи тя. Актрисата въпреки всичко настоя, че си е заслужавало да бъде нарушено това съглашение, тъй като Австралия е най-хубавото място в света.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР