LG Electronics представя напълно ново решение в областта на фирмените

...
LG Electronics представя напълно ново решение в областта на фирмените
Коментари Харесай

LG и CISCO създадоха новорешение за фирмените видеоконференции


LG Electronics показва изцяло ново решение в региона на фирмените видеоконференции. Шест модела LG Ultra HD екрана и двадесет модела LG Full HD в този момент са изцяло съвместими с интернет сериите Cisco Room Kit, Room Kit Plus и Cisco SX, които включват SX10, SX20 и SX80. Това разрешава на чиновниците, които се намират в разнообразни точки на света да споделят дейно между тях без от техническите проблеми да лимитират връзката им.

Най-добрите характерности на екраните на LG се сплотяват с технологията Cisco, с цел да предложат съвършени решения в региона на видеоконферентните връзки, разпространяването и представянето на материали. Всичко това ще докара до надеждно и устойчиво съдействие сред двете страни. Заедно, те оферират отлични прерогативи – съвършено цветово показване на видеа и презентации, автоматизирани конфигурации без допиране, автоматизирано въвеждане на етикети за бързо различаване и безпроблемно синхронизиране на данни даже при ниска скорост.

LG модели, които са съвместими с Cisco Room Kit са Ultra HD 49”-98” от серията UH5 и Full HD 32”-65” (от 32SM5 до 65SM5), което значи, че има модели за безусловно всяка заседателна зала. Всички професионални екрани на LG са оборудвани с технологията In-Plane Switching (IPS), която разрешава идентична бляскавост на цветовете, без значение от ъгъла на гледане. IPS има и свойството за бързо възобновяване на яркостта и точността на всеки цвят. В допълнение, моделите от серията Full HD са известни с невероятното си действително и детайлно показване.

Сътрудничеството сред LG и Cisco докара до извънредно комфортна за потребителите система с автоматизирана интеграция и настройки без допиране: Cisco устройството подава сигнал към LG екрана незабавно щом се свърже с HDMI порт и се калибрира самичък, заобикаляйки потребността от спомагателна настройка. Професионалните екрани на LG се свързват автоматизирано с Cisco Room Kits още при първото им взаимно прилагане. Те поддържат доста функционалности като кабелно и безжично шерване, лъчение на видео или жива връзка и несъмнено елементарен видеоразговор посредством специфичния Cisco Touch 10 контролер. В допълнение към автоматизираните настройки, LG и Cisco вкараха и опцията за автоматизирано следене на положението на всяко устройство, с помощта на Codec и един – единствен HDMI кабел.

„ С развиването на работния развой, във компаниите се появява нужда от успеваемост в връзката и шерването на информация. Интегрирането на шест модела LG със Cisco Room Kit и Cisco Room Kit Plus може да предложи решения във връзка с видеоконференциите и тяхното образно показване “, споделя Десислава Денчева, маркетинг управител в LG Electronics България. “Това взаимно осъществяване със Cisco е образец за гъвкавостта и капацитета, които имат професионалните екрани на LG. LG е подготвен да отговори с новаторски и ефикасни решения на всяка нужда на бизнеса. “

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР