Лейди Гага се завърна в звукозаписното студио и работи с

...
Лейди Гага се завърна в звукозаписното студио и работи с
Коментари Харесай

​Лейди Гага отново влезе в звукозаписното студио

Лейди Гага се завърна в звукозаписното студио и работи с продуцента Диджей Уайт Шадоу, оповестява вестник Сън. Според таблоида звездата е избрала студиото в Кенън бийч в щата Орегон, което съгласно нея имало " целебни свойства ". Лейди Гага се приготвя и за поредицата си от концерти в Лас Вегас, които ще започват през декември.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ  Лейди Гага анулира 10 концерта Лейди Гага анулира 10 концерта
Лейди Гага анулира последните 10 дати на международното си турне, в това число представления в Лондон и Манчестър, по съвет на лекарите си, защото страда...

Лейди Гага и продуцентът Диджей Уайт Шадоу си сътрудничиха за предходните два албума на поп примата - " Born This Way " и " Artpop ". Изданието напомня, че Лейди Гага беше принудена да отсрочи някои дати от европейското си турне поради мощни болки. " Толкова съм унищожена, не знам по какъв начин да го опиша - написа Лейди Гага в Туитър. - Знам, че в случай че не го направя, дейностите ми няма да са като в текстовете на песните ми ".
 ​Лейди Гага е сгодена за импресариото си Крисчън Карино ​Лейди Гага е сгодена за импресариото си Крисчън Карино
Това твърди американското списание "Ю Ес уийкли ". Според обявата певицата е получила предлагането още през лятото, освен това желанията на Крис...

Лейди Гага страда от фибромиалгия - заболяване, което е съпроводено с хронични болки в мускулите и костите. Заради него тя отсрочи концерти и предходната година, откакто беше призната в болница през септември. Певицата имаше планувани концерти във Англия, Швейцария, Германия, Швеция, Дания и Франция в границите на международното турне " Joanne ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР