LEXUS LBX разпространи първите изображения, подробности и видео за изцяло

...
LEXUS LBX разпространи първите изображения, подробности и видео за изцяло
Коментари Харесай

LBX е най-малката кола в цялата история на LEXUS

LEXUS LBX популяризира първите изображения, детайлности и видео за напълно новото си пазарно предложение- компактното SUV LBX.

LEXUS LBX e с съществени габарити дължина от единствено 4190 мм, широчина 1825 мм и височина от 1545 мм, тежестта му е 1280 кг, а вместимостта на товарното поделение е 332 литра. Задвижването му е поверено на 1.5-литров, трицилиндров хибридизиран бензинов мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 136 конски сили.

От LEXUS разясняват, че LBX (Lexus Breakthrough Crossover) е създаден с фокус върху упованията и потребностите на европейските консуматори, които търсят стилен автомобил, само че с присъщите за марката качество и разкош.

" Това е кола, която е семпла, непринудена и лесна за общуване, само че която не прави взаимни отстъпки в качеството и вниманието към детайла: същността на Lexus е съсредоточена в по-малък пакет, надхвърлящ обичайните упования на клиентите за това какво може един първокачествен стилен SUV оферта ", споделят от компанията за новото си пазарно предложение.

LEXUS LBX ще бъде в произвеждане по-късно през тази година, а първите му продажби в Европа и няколко други пазари се чака да бъдат осъществени при започване на 2024-а.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР