Левски загуби с 1:2 домакинството на Славия, а един от

...
Левски загуби с 1:2 домакинството на Славия, а един от
Коментари Харесай

Вили Вуцов изригна: Питайте тези на Герена, които го обявиха за безперспективен, добре ли са сега!?

Левски загуби с 1:2 семейството на Славия, а един от героите за " белите " беше Светослав Вуцов. 20-годишният национал избави дузпа на Ивелин Попов, а след мача татко му Велислав излезе с коментар във " Facebook ". 

" С този юноша се гордея същински! И питай тези на " Герена ", дето го оповестиха за безперспективен, добре ли са в този момент!? Доста от тях през днешния ден камерите ги даваха... И не си личеше, че не им е неловко ", написа някогашният треньор на Левски.

Публикацията му провокира сериозен интерес и полемиката се вихри към този момент часове наред.

" Негов гол в Славия за към 100 мача е единствено 1! Преди година и половина! А в случай че е слаб, няма да е в националния тим и към този момент да са отклонени 4 предложения за над 1 милион! Така че смени заниманието по-добре ", обърна се Вили Вуцов към почитател, критикуващ сина му.

" Не бива да се гавриш по този начин на велико място като стадиона и тима на дядо му... Да можеше да го види дядо му в този момент ", написа ентусиаст, на който треньорът на Крумовград дава отговор: " Щеше да е по-горд от всеки път! Радостта му не е подигравка! ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР