Левски видя грандиозна конспирация, провокираща феновете да използват пиротехника пред

...
Левски видя грандиозна конспирация, провокираща феновете да използват пиротехника пред
Коментари Харесай

Левски съзря мащабна конспирация на тролове

Левски видя грандиозна интрига, провокираща почитателите да употребяват пиротехника пред бранш " А " на стадион " Георги Аспарухов ". Както е известно, " сините " могат да бъдат осъдени за 2 години отвън Европа при нова издънка. Стадионът е затворен за днешния реванш против Хайдук.

Ръководството излезе с декларация броени часове преди мача. Публикуваме я без редакторска интервенция:

" Левскари,

Тази вечер следва една от значимите европейски борби за ЛЕВСКИ. Изправяме се против Хайдук и имаме потребност от вашата безрезервна поддръжка, тъй като знаем, че даже отвън рамките на стадиона вие знаете по какъв начин да сте 12-я състезател на отбора. И знаете по какъв начин да извършите, тъй че играчите на терена да полетят и да бъдат окрилени от възгласите за победа.

Същото по този начин обаче сме наясно с множеството зложелатели и множеството провокации, които текат през последните дни в обществените мрежи. Фалшиви профили приканват за потребление на пиротехника и други неразрешени от УЕФА приоми за само да се навреди на клуба. Тези профили се показват за левскари, само че нямат нищо общо със „ синята “ концепция и който и да било от вас.

Искаме още веднъж настоятелно да помолим всички, смятащи да следят мача пред бранш А, да не носят тениски, флагове или други продукти със неразрешени знаци, да не палят пиротехнически произведения и да не скандират расистки песни.

Напомняме, че ЛЕВСКИ е под тежък мониторинг и възможни противопоказни дейности от страна на последователите ще изхвърлят тима за 2 години от ЕКТ.

Вярваме, че дружно ще успеем. Заедно в името на ЛЕВСКИ! До финален мирис!

Благодарим ви за поддръжката! ".

В същото време Левски приключи трансферния удар с Габриел Обертан. Бившият състезател на Манчестър Юнайтед подписа за две години. Сутринта френският нападател мина последни проби, а " сините " утвърдиха поисканите дребни промени в договора.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР