Левски вече стартира предварителната продажба на билети за предстоящия домакински

...
Левски вече стартира предварителната продажба на билети за предстоящия домакински
Коментари Харесай

Левски пусна в продажба билетите за последното дерби

Левски към този момент започва предварителната продажба на билети за идния домашен мач от 35-ия кръг на Първа лига. Левски приема ЦСКА на 15 май от 18:30 часа на Националния стадион "Васил Левски ".

Славия победи с купата във финала на Гошо Петков, Левски още веднъж капо

Желаещите могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на уеб страницата Еventim.bg.

Билети се продават и в формалния магазин на Сектор А на стадион "Георги Аспарухов ", като работното време е от 09:00 до 18:00 часа, събота и неделя от 10:00 до 16:00 часа.

Левски отнесе санкция от 2000 лв. след изгубения край

В деня на мача с изключение на в магазина, билети за последователите на Левски ще се продават на касите на метростанция “Национален стадион Васил Левски” ( “Синьото”) и на тези на ул. “Гурко” пред Централния вход на Народно събрание “Васил Левски” от 10.00 ч. до края на първото полувреме на мача.

Билети за последователите за гостите ще се продават на касата от страната на езерото “Ариана” в деня на срещата от 10:00 часа до края на първото полувреме на мача.

Спас Русев се извини на "сините " почитатели: Съжалявам

За мача на Националния стадион "Васил Левски " последователите на Левски ще бъдат настанявани в секторите А и Б, до момента в който тези на гостите в секторите В и Г. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 16:30 часа.

Цените на билетите са:

Сектор А Ложа 6 и Ложа 7 - 30 лева

Сектор А - 15 лева

Сектор Б – 10 лева

Сектор В - 15 лева

Сектор Г – 10 лева

В мощ остава акцията на Левски, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. За срещата на Националния стадион избраните за тази цел места са в Блок 15 на бранш А на редове от 10-ти до 18-ти в това число. Билетът за тези места е 10 лева и всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 година в това число. За тях ще се издават билети с нулева стойност.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР