Левски стана поредният лидер в класирането, който направи грешна стъпка

...
Левски стана поредният лидер в класирането, който направи грешна стъпка
Коментари Харесай

И Левски направи грешна стъпка на старта

Левски стана следващият водач в класирането, който направи неверна стъпка на старта на пролетния полусезон в Първа лига. След първия Лудогорец и втория ЦСКА, които приключиха 0:0 с Верея и 0:2 против Черно море, довечера " сините " стигнаха единствено до 1:1 на " Герена " против Локомотив Пловдив и не съумяха да се възползват от грешките на съперниците. Двубоят се изигра пред към 10 000 фенове, които останаха разочаровани от продукцията на любимците си.Така Левски продължава да изостава на 10 точки от Лудогорец и на 3 от ЦСКА, като върви трети с 42 точки. Четвърти е Ботев Пловдив с 38.
 Спряган за началник в Левски избра ЦСКА
Като цяло домакините преобладаваха през първите 45 минути, а гол на Валери Божинов беше анулиран поради засада. Това се случи в 18-ата минута. В 30-ата минута гредата избави Локо от попадение след удар на Паулиньо. Малко по-късно Валери Божинов стреля от близко, само че много неопределено.

Така се стигна до последната минута на постоянното време, когато малко нелогично Локо откри резултата. Топката беше ориентирана към Момчил Цветанов. Бившият на Литекс и ЦСКА напредна като увлече отбраната в синьо и попаде към Анте Аралица, който съумя да прокара топката сред краката на вратаря Николай Михайлов за 1:0.

Реферът Драгомир Драганов спести жълт картон на сенегалския халф Кали Тиам, който виси с картони и при нов би трябвало да пропусне идващите два мача на отбора си.

През второто полувреме Локомотив заигра по-добре, а треньорът на " сините " Георги Дерменджиев извади звездния нападател Валери Божинов, а на негово място се появи Станислав Костов. В 71-ата минута Левски изравни посредством Давиде Мариани, който от близко прати топката в мрежата след безредие пред вратата на Локомотив.

В обстановката остана подозрение за игра с ръка на Станислав Костов, само че то не бе глобено. След гола " сините " се хвърлиха в офанзиви, само че " смърфовете " също се пробваха да изнесат играта в предни позиции, с цел да не рискуват прекомерно. С наближаването на края на мача играта загрубя, а честите нарушавания и спирания на играта бяха в полза на гостите. Три минути преди края удар на Езе след центриране на Цветанов можеше да попари домакините, само че топката мина настрана от вратата. В последна сметка резултатът се резервира и по този начин двата тима не излъчиха победител.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР