Левски следи италианския вратар Мирко Пилячели от румънския Университатя Крайова,

...
Левски следи италианския вратар Мирко Пилячели от румънския Университатя Крайова,
Коментари Харесай

Отново свързват Левски с играч от Румъния

Левски следи италианския вратар Мирко Пилячели от румънския Университатя Крайова, оповестява локалното издание " Проспорт ". 25-годишният Пилячели, който има един мач за младежкия народен тим на " Скуадра Адзура ", направи мощен сезон, като опази вратата си без гол в 17 от 43-е си мача през последната акция.

Интерес към оценения на над милион евро пазач имат още кипърският първенец АПОЕЛ Никозия, един от някогашните му клубове Парма и различен първокласен италиански отбор Каляри. Пилячели, който е минал през школите на римските противници Лацио и Рома, към този момент стартира лятна подготовка с Университатя и съобщи, че няма проекти да напуща.

" Надявам се на още един добър сезон в Крайова. Имам няколко предложения, само че ще забележим какво ще стане. Чувствам се добре в Университатя. Както към казвал и преди, мога да остана тук в идващите 20 години ", разяснява Пилячели, който има контракт с отбора до лятото на 2022 година. Университатя приключи на четвърто място в шампионата на Румъния и ще взе участие в Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР