Левски си хареса двама футболисти на Локомотив (Пловдив). Става дума

...
Левски си хареса двама футболисти на Локомотив (Пловдив). Става дума
Коментари Харесай

Левски си хареса двама от Локо

Левски си хареса двама футболисти на Локомотив (Пловдив). Става дума за крилото Бабакар Дион и атакуващия халф Джовани, написа " Мач Телеграф ". Двамата бяха най-хубави за " черно-белите " в понеделник, когато " сините " изгубиха с 0:1 на " Лаута ".

Именно бразилецът Джовани вкара гола за успеха на пловдивчани. Той се разписа и за равенството 1:1 на " Герена " в първия мач сред двата тима през сезона. Белгиецът Дион пък се показва мощно и в офанзива, и в отбрана по дясното крило.

От " Герена " разкриха, че двамата футболисти към този момент са в трансферния лист за лятото. Евентуалното им привличане зависи от продажбите на " сините ", които се чака да са солидни.

Припомняме, че има огромен интерес към трима от чужденците на " Герена " - Хосе Кордоба, Сонко Сундберг и Уелтън. Андриан Краев, който прави страховит сезон, също е в проектите на няколко клуба от Западна Европа. Очаква се " сините " да се разделят най-малко с двама от изброените, което ще налее прилична сума в бюджета на клуба за селекция.
 Гърци пращат скаут за Филип Кръстев в Бистрица
Гърци пращат скаут за Филип Кръстев в Бистрица

Договорът на халфа с белгийския Ломел изтича пез лятото на 2025 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР