Левски ще има нови екипи от лятото. На практика сините

...
Левски ще има нови екипи от лятото. На практика сините
Коментари Харесай

Слоганът Левски е вечен няма да стои на новите сини екипи

Левски ще има нови екипи от лятото. На процедура сините изиграха последния си мач с сегашния тип на фланелките против Лудогорец при загубата 0:1. Надписът " Левски е безконечен " отива в историята. В първия формален мач за новия сезон на това място ще е логото на генералния спонсор Palms Bet.

От компанията бяха създали самобитен жест при началото на едноименната акция при започване на тази година. Преценено е обаче, че това към този момент изигра търсения резултат. Екипите с това лого станаха същински шлагер измежду ентусиастите. Според неофициални данни са продадени към 5 хиляди фланелки Joma от вида мачови публични в наследник цвят с единична цена 99 лв.. Тази численост бе реализирана с няколко транша заради бързото привършване на поръчаните количества. Последните 800 фланелки даже бяха с много лимитирано многообразие в размерите. До този миг Левски не бе достигал продажби на 5 хиляди фланелки за по-малко от един полусезон. А доста ентусиасти останаха разочаровани. И сега се появяват разгласи за замяна на фланелки с " Левски е Вечен " за един размер с различен.

От новия сезон сините ще играят за финален шампионат с Joma. Договорът с испанската компания изтича. Контрактът бе подписан след скандално преустановяване на връзките с друга компания, за което се дължи наказателна клауза от над 100 хиляди лв.. А оня ден Станимир Стоилов сигнализира, че членът на Надзорния съвет Константин Папазов още не е изчистил сумата към Macron.

Очаква се от по-следващия сезон Левски да играе с Adidas в партньорство с медиатора " Спорт Депо ", твърди " Тема Спорт ".
 Билал Бари също санкциониран поради по-голям % мазнини
Билал Бари също санкциониран поради по-голям % мазнини

Последва Уелтън и Антоан Стоянов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР