Левски пусна виртуални билети за двубоя с ЦСКА 1948 Ето

...
Левски пусна виртуални билети за двубоя с ЦСКА 1948 Ето
Коментари Харесай

Феновете на Левски събират средства за почистването и освежаването на един от секторите на Герена

 Левски пусна виртуални билети за дуела с ЦСКА 1948 Левски пусна виртуални билети за дуела с ЦСКА 1948
Ето какво пишат от “Трибуна ЛЕВСКИ ”:

Левскари,

Новият сезон е на процедура тук, а дружно с неговото начало всички мечтаем тимът ни да вдигне равнището и да ни сервира още незабравими страсти. Честно да си признаем, съвсем при всеки един от нас се прокрадва мисълта за премахване на реномирания ни конкурент в Лигата на конференциите ПАОК и това да бъде началото на следващия паметен евро поход с гид Мъри Стоилов.

Силният тим, както и мощният клуб пораждат нови и нови отговорности. Както самият Стоилов споделя - най-трудното нещо във футбола е освен да задържиш равнището, а да отидеш стъпка нагоре и повече да не поглеждаш надолу. Ние даже считаме, че това е едно от най-големите провокации в живота. Като почитатели ние пълним игрища, спасяваме си клуба всекидневно, подкрепяйки го финансово, морално, духовно. Следва и ние да вдигнем равнището, колкото и високо да е то.

Запознати сте със положението на Сектор " В " на ст. " Георги Аспарухов ". След конференцията на изпълнителния шеф на клуба Иво Ивков стана изцяло ясно, че по трибуната вероятни са единствено козметични промени. Като сграда тази част от съоражението е в следен развой на разпад, който с огромна вяра имаме вяра, че ще бъде спрян с построяването на нов стадион. Но няма за какво да го чакаме. По бранша (вътре и отвън него) могат да се създадат купища козметични промени. В приложените фотоси ще видите и регионите отвън трибуната, които имат потребност от окосяване, пребоядисване, разчистване и така нататък

Трибуна Левски се свърза с клуба и със единодушието на ПФК Левски организираме генерално разчистване на бранша, с цел да може той да добие тип на приемащо хора съоражение. Тъй като времето е лимитирано - първият домашен мач чука на вратата и е след тъкмо 10 дни, започваме незабавно откакто съберем нужните материали. Планираният старт беше за събота, само че по всяка възможност поради метеорологичните условия, ще се съберем в неделя. Целта е да можем в мача против " Спартак " (Варна) да се радваме на това, което сме постигнали ние със личните си ръце. Приемете го и като дълг към дедите ни, които подвигат от нулата оборудването, с цел да можем през днешния ден ние да пеем за Левски на Герена! Разбира се, с изключение на физическата помощ, а и положително въодушевление, всяка помощ от електрическа коса, четки за багра, тримери и други,или просто финансова за закупуването на консумативите ще бъде добре пристигнала, с цел да можем да свършим заплануваното. Не забравяйте, че единствената цел е да помогнем на клуба в сложния за него миг. Искрено имаме вяра и че това ще се трансформира в годишен табиет за нас. Оставяме и банкова сметка, по която ще можете да помогнете за идеята, като най-после ще има и доклад за изразходваното.

Предварително благодарим на всеки, който се включи. Само Левски!

IBAN: BG10UNCR70001522724805
Титуляр: Филип Джалов
Основание за превод: Почистване на Сектор " В "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР