Левски посреща Берое в мач от 5-ия кръг на efbet

...
Левски посреща Берое в мач от 5-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Берое води на Левски в София

Левски посреща Берое в мач от 5-ия кръг на efbet Лига довечера от 20,30 часа в София. "Сините " са водачи в класирането и ще създадат опит да защитят първото си място в таблицата

Резултатът сега е 0:1

Педро Еуженио вкара красиво попадение, с което даде преднина на своите в 39-ата минута.

Двубоят сред Левски и Берое бе пресечен поради проблеми с осветлението на стадион „ Георги Аспарухов” в 11-ата минута.

--

Мачът стартира доста добре за Берое, като още във 2-ата минута Иван Минчев стреля към вратата на „ сините”, само че Миятович внимаваше и избави. Само няколко минути по-късно пристигна казусът с осветлението на стадион „ Георги Аспарухов”, когато част от рефлекторите изгаснаха заради огромен токов удар в София.

Първоначално реферът Николай Йорданов реши, че няма потребност да прекъсва дуела, само че в последна сметка в 11-ата минута, той бе спрян. Последва насилствена пауза от близо 30 минути, в която играчите на двата отбора останаха на терена, в очакване на решение на казуса.

Двубоят бе възобновен след 22 минути, а по-късно Берое се ориентира доста по-добре в странната конюнктура. Тимът на Александър Томаш продължи да играе по-нападателно от своя съперник, а в 39-ата минута съумя да открие и резултата.

Педро Еуженио заби следващ гол във вратата на столичани, с който даде преднина на своите. След неточност при изнасянето на топката халфът на гостите лиши топката и незабавно опитва удар фронтално против вратата. Топката рикошира в тялото на бранител, само че най-съобразителен пред пеналта бе Александър Цветков, който се ориентира прелестно и още веднъж чукна коженото кълбо към Еуженио. Този път ударът на португалеца бе надалеч по-прецизен и влетя в долния десен ъгъл на вратата.

Най-доброто състояние на сметката на Левски бе основано от Найджъл Робърта, който затрудни оптимално Душан Перниш. След противоречива интервенция на Мартин Райнов против Охене, при която халфът на домакините извърши прям фаул, топката бе пратена към Робърта на дъгата на наказателното поле. Там нападателят на „ сините” финтира защитник и стреля с левия крайник, само че Перниш плонжира и съумя да избие в корнер.

Преднината на Берое на почивката можеше да бъде и по-сериозна, само че шансът покри домакините. След осъществяване на ъглов удар в продължението на полувремето, Иван Минчев центрира доста добре в пеналта, където Иван Бандаловски надскочи всички и стреля с глава, само че топката се отби в десния непряк дирек.

link1 " >  Lap.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР