Левски отмъсти на северномакедонския Шкупи“ за наръганият с нож български

...
Левски отмъсти на северномакедонския Шкупи“ за наръганият с нож български
Коментари Харесай

Левски“ отмъсти с победа за битите българи в Скопие

„ Левски " отмъсти на северномакедонския „ Шкупи “ за наръганият с нож български последовател и всеобщите арести на родни почитатели в Скопие, побеждавайки с 2:0 в първия мач от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. 

Уелтън се разписа в 30-ата мин след бърза българска контраофанзива, макар че отборът от Северна Македония направи няколко доста съществени пропуща преди този момент. Крайният резултат беше закрепен в 5-ата мин. на добавеното време след постоянните 90, когато Роналдо вкара втория гол и подпечата успеха на „ Левски “ в Скопие с 2:0.



Около 1000 почитатели на " Левски " пътуваха до Скопие, с цел да гледат мача онлайн. Грозни подиуми обаче нажежиха напрежението преди началото на мача. Автомобили с български номера бяха обстрелвани с всевъзможни предмети, а българин беше свален от кола при нахлуване на македонски лумпени и наръган с нож. В минутите преди старта на дуела се стигна и до конфликти сред " сини " почитатели и локални служители на реда. Има арестувани българи, като броят им не е публично доказан. Има инфомация за 40 задържани левскари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР