Левски официално съобщи чрез своите социални мрежи, че предстои фенска

...
Левски официално съобщи чрез своите социални мрежи, че предстои фенска
Коментари Харесай

Левски стяга фенска среща в старата столица на България

Левски публично заяви посредством своите обществени мрежи, че следва фенска среща сред хора от клуба и почитатели в остарялата столица на страната - Велико Търново.

Прилагаме известието от "сините " без редакторска интервенция:

Уважаеми последователи,

В неделя, 19 декември „ ПФК Левски “ взаимно с фенклуб „ Old Capital Boys “ провеждат левскарска среща във Велико Търново! В 11:30 часа на паркинга пред Коледният базар в парк „ Марно поле “ ще бъде отворен мобилния почитател магазин. Освен формалната екипировка на обичания отбор, ще може да бъдат открити огромна част от продуктите от сбирката „ Никой с изключение на нас самите “, еднолистният, работният и джобният календар за 2022 година и още доста други.

Привържениците на „ Левски “ ще имат опция да възобновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива. В 14:00 часа в City Pub изпълнителният шеф на „ ПФК Левски АД “ Ивайло Ивков и бронзовият медалист от международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година и част от треньорския щаб на представителния отбор Цанко Цветанов ще обсъдят плана „ Левски на левскарите “ с последователите от Велико Търново и района, и ще беседват по настоящи тематики по отношение на положението и бъдещето на клуба.

ОЧАКВАМЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР