Левски няма да играе в Европа през следващия сезон. Напълно

...
Левски няма да играе в Европа през следващия сезон. Напълно
Коментари Харесай

Какво щеше да прави Левски в Европа?

Левски няма да играе в Европа през идващия сезон . Напълно разумно, с оглед обстановката и резултатите на тима. " Сините " се разминаха с бараж, откакто изгубиха с 1:2 от Локомотив (Пловдив) на " Герена ". В същото време Славия победи с 3:1 първенеца Лудогорец и ще спори с Ботев (Пловдив) за място в Лига Европа.

Много почитатели на Левски скочиха във форумите си и обществените мрежи, че имало " спогодба " сред " белите " и " орлите ". Пак съзряха някаква интрига . Логично беше, с оглед към този момент извоюваната 9-а поредна купа на България и празненствата за нея, Лудогорец да разчита на футболисти, които играят по-рядко за мача със Славия. Но на някои почитатели все различен им е отговорен.

Какво щеше да прави Левски в Европа? Отборът се бори за своето оцеляване в елита. Все още не е ясно, ще се намерят ли въпросните средства или ще се стигне до банкрут и футбол при дилетантите. И да останат в Първа лига, " сините " ще са с надалеч по-малък бюджет от приключилия сезон, най-вероятно ще се разчита на българи, на юноши. Целите ще са надалеч по-ниски от нормалните. Не че като разгласят високи, ги реализират. На 1 август ще се навършат 11 години без никакъв трофей за Левски .
 Снимка 487784
Източник:

През 2020-а година " сините " нямат победа на своя стадион " Георги Аспарухов " . През календарната година реализираха единствено два триумфа в шампионата и за Купата на България в постоянното време. Бяха победени Арда (с 3:1) и Берое (с 2:1). Това е!

Когато не можеш да победиш огромния си противник ЦСКА, когато непрекъснато падаш от младите момчета на Славия, когато не можеш да вкараш даже гол на Лудогорец, когато си победен в Разград и се запомниш единствено с един шпалир преди срещата, няма по какъв начин да драпаш за Европа и да очакваш нещо там. Крайно несериозно е да приказваш за уредени мачове, когато ти нищо не играеш .

Какви щяха да са изгодите за Левски в Европа? Допълнителни средства? Като знаем по какъв начин се показват " сините " зад граница, надали щяха да са доста. За Левски в Лига Европа всичко свършва, преди да е почнало .

Къщичката на " сините " е срутена от сериозна финансова рецесия и задължения. Сега се слагат основите на новата. Ще си остане ли на основи, скоро ще разберем. Истината е, че Левски нямаше място в Европа. И го сподели на терена. Другото са нервности и комичен рев. От хора, които постоянно виждат инструкция, международни и междузвездни конспирации. Все против Левски. Явно към този момент 11 години подред...
 Левски е навън от Европа! Локомотив (Пловдив) обърна
Левски е навън от Европа! Локомотив (Пловдив) обърна " сините " посред " Герена "

Доминик Малонга попари столичани с два гола
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР